NOUTATI

ELECTRA la Power Days Salzburg 2019

Intre 13 - 15 martie 2019, Electra a participat la primul eveniment expozitional din acest an, targul de specialitate Power Days din Salzburg, Austria, aflat la cea de-a 8-a editie. Power Days este singurul targ de specialitate din Austria dedicat ingineriei electrice, prezentand cele mai recente inovatii din domenii precum resurse regenerabile de energie, dispozitive de securitate, sisteme de comunicatie si monitorizare, tehnologii de iluminare etc.

DETALII

La editia din acest an, Electra a fost prezenta cu binecunoscuta gama Touch Line si cele doua subdiviziuni ale sale - 4 Fire si Rezidential, dar si cu o subdiviziune noua a aceleiasi game, creata in scopul de a oferi o diversitate mai mare de optiuni clientilor nostri: Touch Line STAINLESS STEEL Series. Noua ramura Touch Line a fost lansata oficial in cadrul targului, vizitatorii Power Days avand ocazia de a interactiona pentru prima data, in mod direct, cu produsele. Panourile exterioare din gama Touch Line STAINLESS STEEL Series ofera aceleasi functiuni disponibile la gama Touch Line 4 Fire si Rezidential, intr-o noua varianta de design.

 

In al doilea an de participare la Power Days, Electra a fost prezenta cu noul concept de stand expozitional, caracterizat prin functionalitate si versatilitate. In plus, acesta a asigura un grad sporit de interactivitate, vizitatorii standului Electra avand oportunitatea de a testa personal rezistenta panourilor GLASS din gama Touch Line, cu ajutorul unui dispozitiv din metal, special conceput in acest scop.

ELECTRA la Romanian Security Fair 2018

Intre 18 - 20 octombrie 2018, ELECTRA va participa ca expozant la targul de specialitate Romanian Security Fair, care va avea loc la Bucuresti, in complexul expozitional Romexpo.

DETALII

Aflat la cea de-a V-a editie, Romanian Security Fair abordeaza piata industriei de securitate, reprezentand un eveniment de referinta pentru specialistii din domeniul serviciilor de securitate.

La editia din acest an a Romanian Security Fair, ELECTRA va lansa cea mai noua gama de produse din portofoliul sau -  Access Line – o noua generatie de dispozitive de control acces, ce vor functiona atat stand-alone, cat si in retele mai complexe cu pontaj inclus. Pe langa aceste produse noi, vor fi expuse si sistemele de videointerfonie din gama Touch Line, cu sub-diviziunile sale deja cunoscute – 4 Fire si Rezidential. De asemenea, pe langa produsele expuse, veti avea ocazia de a vedea un preview al viitoarei fabrici a Grupului de firme ELECTRA, care va avea o suprafata de 10.000 mp si a carei finalizare este planificata pentru prima jumatate a anului 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In al V-lea an de participare la acest targ, ELECTRA va prezenta si un nou concept de stand expozitional, care a fost gandit impreuna cu o echipa de arhitecti pentru a imbina in mod armonios designul simplu si atragator al standului, cu functionalitatea si eleganta produselor expuse.
Prin urmare, daca v-am starnit interesul, va invitam sa vizitati standul ELECTRA la Romanian Security Fair 2018, care va fi amplasat in Pavilionul Central Romexpo, Stand nr. 23. Va asteptam!

Gama TOUCH LINE in mai multe variante de instalare

In functie de modul de conectare, distanta maxima de functionare si diversitatea de configuratii posibile, gama Touch Line se imparte in doua variante: 4 fire si Rezidential.

DETALII
 • Touch Line - 4 fire
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3-5-8-10 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente.
  • Instalarea necesita competente tehnice medii.
  • Cabluri recomandate in functie de distanta de functionare: 4 x 0.5 mm2 pana la 100 m; 4 x 0.75 mm2 pana la 150 m;  UTP cat 5e (AWG24)/ cat 6e (AWG23) pana la 200 m.
 • Touch Line – Rezidential
  • Instalatii pentru imobile de 1-2-3 Familii si blocuri de pana la 255 de apartamente, precum si solutii pentru complexuri rezidentiale.
  • Instalarea trebuie realizata doar de catre instalatori specializati.
  • Cablul recomandat este UTP cat 5e/ cat 6e (AWG24). Pentru conexiunile principale se utilizeaza conectori RJ45.
  • Distanta de functionare este de max. 1000 m intre panoul exterior si cel mai indepartat terminal din instalatie.

Pentru mai multe detalii, vezi pagina Gama Touch Line