CARIERE

Un citat celebru spune: "Daca doriti roade pentru un an, semanati grane; daca doriti roade pentru 10 ani, plantati pomi; daca doriti roade pentru toata viata, investiti in oameni."

Resurse umane Electra

Succesul unei organizatii, gradul de competitivitate al acesteia pornesc de la premisa ca OAMENII sunt bunul cel mai de pret al organizatiei. Resursele umane sunt considerate in literatura de specialitate resursele strategice ale unei organizatii. Impartasim aceasta idee in conditiile in care activam pe piata electronica din Romania si din strainatate, un domeniu de activitate specializat, care necesita oameni bine pregatiti.

Pentru noi, resursele umane constituie un potential uman deosebit care trebuie inteles, motivat si implicat cat mai deplin in realizarea obiectivelor organizatiei. Prin urmare, cresterea nivelului de trai, ascensiunea in cariera, invatarea si instruirea continua reprezinta esenta strategiei de dezvoltare a resurselor umane in ELECTRA.

Daca sunteti o persoana ambitioasa, cu un simt tehnic dezvoltat, daca sunteti pasionat de electronica si va doriti sa lucrati in acest domeniu, ne dorim sa va cunoastem. Va invitam sa ne scrieti pe adresa resurse.umane@electra.ro.

POSTURI DISPONIBILE

Operatori Producție - Realizare Produse Finite (ELECTRA)

Dacă ești interesat(ă) să lucrezi în domeniul producției și dorești să contribui la realizarea unui produs cunoscut, precum interfonul Electra, această poziție este pentru tine. În calitate de operator producție vei fi implicat(ă) în activități de asamblare și verificare a componentelor pentru obținerea unei game variate de produse, prin metode/operații diferite, cu ajutorul a diverse echipamente și dispozitive.
DETALII

Suntem în căutare de persoane pasionate de electronică, cu îndemânare și cu disponbilitate de învățare, care să completeze echipa noastră responsabilă cu realizarea produselor de interfonie și control acces în locația noastră din Parcul industrial Miroslava.

Ești persoana pe care o căutăm dacă:

- Ai studii medii/superioare tehnice sau ești absolvent(ă) a unei școli profesionale de profil;
- Deții cunoștințe de electronica și îți plac activitățile practice;
- Ai gândire logică și aptitudini foarte bune de învățare;
- Nu te deranjează rutina și ești atent(ă) la detalii ;
- Ești foarte organizat(ă) și ai îndemânare;
- Ești responsabil(ă), corect(ă) și ai o atitudine pozitivă;

Descrierea jobului

Te vei ocupa în principal de:

- Realizarea operațiilor de montaj, asamblare semifabricate și verificare conform documentației tehnice de fabricație;
- Realizarea și verificarea produsului finit;
- Manipularea, ambalarea și depozitarea produselor;

Noi îți putem oferi:

- Un loc de munca stabil, în care vei dobândi multe cunoștințe noi;
- Posibilitatea de a crește odată cu noi;
- Tichete de masă;
- Asigurare medicală;
- Prime și alte beneficii conform Contractului Colectiv de Muncă;
- Instruire profesională;
- Decontare transport în acord cu politica firmei;
- Munca suplimentară este recompensată corespunzător Codului Muncii.